Verzekeringen

Aanhangwagen

De schade die bij een ongeluk ontstaat aan de caravan of aanhanger wordt niet vergoed door uw autoverzekeraar. Dat geldt ook voor schade die ontstaat door brand of diefstal.
Sluit dus altijd een aparte caravan- of aanhangerverzekering af.

Aansprakelijkheid

Met een aansprakelijkheidsverzekering beschermt u niet alleen uw eigen portemonnee, maar ook die van degene die u onverhoopt schade berokkent.
Voor een zeer klein bedrag bent u al gauw tot € 2.500.000 verzekerd.

Aansprakelijkheid Bedrijven

Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) beschermt u uw bedrijf tegen de financiële gevolgen van een veroorzaakte schade.

Auto

Een autoverzekering afsluiten is best een klus. Wij helpen u met tips en informatie over de verschillende dekkingen en premies.
Vergelijk autoverzekeringen jaarlijks: de premies en dekkingen wijzigen regelmatig.

Beroepsaansprakelijkheid

Een beroeps­aansprakelijkheids­verzekering verzekert de aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van beroepsfouten.

Bromfiets

Heeft u een scooter, snorfiets, brommer of fiets met hulpmotor? Het maakt niet uit want wij vinden de passende verzekering voor u en altijd tegen een scherpe premie.

Caravan

Veroorzaakt u schade met een caravan, dan is dit vaak gedekt door de autoverzekering of aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP). Een caravanverzekering dekt schade aan de caravan zélf, maar let op het eigen risico en de verschillende uitkeringsregelingen.

Construction All Risk

Aannemers en bouwbedrijven in de burgerlijke en utiliteitsbouw hebben deze CAR-verzekering vaak naast de AVB voor als er gedurende de bouw schade ontstaat door een fout of door een ongeval, diefstal, vandalisme, storm of brand.

Fiets

Elk jaar worden er zo’n 100.000 fietsdiefstallen geregistreerd. En dat is nog maar het topje van de ijsberg. Wij bieden hulp, met anti-diefstaltips én bij het vinden van de beste fietsverzekering voor u.

Glas

De ene glasverzekering is de andere niet. Het luistert soms vrij nauw wat wel en niet is verzekerd. Het is daarom aan te raden niet alleen op de premie te letten, maar ook op de dekking, want onderverzekering kan u duur komen te staan zoals bij de maximum vergoeding die sommige verzekeraars rekenen.

Inboedel

Brand, inbraak, waterschade… Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar de financiële gevolgen kunnen enorm zijn. Wij helpen u daarom graag met het vinden van de beste inboedel- en opstalverzekering.

Kampeerauto

Wanneer u op vakantie gaat, wilt u dat alles goed geregeld is zodat u zorgeloos en goed op pad kunt. Dus niet alleen de premie, maar ook de dekkingen en voorwaarden zijn belangrijk om goed te laten controleren door uw adviseur.

Mobiele apparatuur

Laptops, mobiele telefoons en tablets zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Veel inboedelverzekeraars hebben desondanks de schadedekking van mobiele apparatuur flink beperkt. Wij controleren graag voor u of u voldoende verzekerd bent.

Motor

Schadevrije jaren, WA, beperkt of volledig casco, aanvullende dekkingen, winterstopkorting. Wij zoeken samen met u uit welke dekking het beste bij u past en welke maatschappij u tegen de scherpste premie kan verzekeren.

Oldtimer (auto & motor)

Een oldtimerverzekering is goedkoper dan een gewone autoverzekering. Of een auto een oldtimer is, verschilt per verzekeraar. Leeftijd, merk en gebruik tellen allemaal mee. Een klein aantal verzekeraars biedt een youngtimerverzekering aan, voor auto’s van 15 tot 25 jaar.

Ongevallen

Een ongeval – thuis, op het schoolplein, tijdens het sporten, op het werk of in het verkeer – kan zomaar leiden tot blijvende invaliditeit of nog erger. En het brengt vaak ook extra kosten met zich mee. Een ongevallenverzekering biedt financiële zekerheid als u, uw partner of uw kind blijvend invalide raakt of overlijdt door een ongeval.

Opstal

Een nieuw huis betekent dat uw opstalverzekering goedkoper of duurder wordt. De premie is namelijk afhankelijk van het soort huis en de grootte. Misschien is een opstalverzekering van een andere verzekeraar gunstiger in uw nieuwe situatie. En hoe zit het als u tijdelijk 2 huizen hebt?

Pechhulp

Hulp voor pech onderweg kunt u krijgen via uw autodealer, als aanvullende dekking bij uw auto- of reisverzekering of als (losse) pechhulpdienst.
We leggen u graag de verschillende opties uit.

Pleziervaartuig

Een pleziervaartuigverzekering is er voor de kosten van schade die u met uw vaartuig, sloep of trailer aan anderen toebrengt, lichtings- en opruimingskosten van uw vaartuig, maar ook voor schade aan uw eigen vaartuig, de inboedel en ongevallen die opvarenden overkomen. Veel om rekening mee te houden dus.

Rechtsbijstand

Bij ontslag of een arbeidsgeschil kan een rechtsbijstandverzekering uitkomst bieden. Uit onderzoek blijkt dat slechts 7 van de 43 rechtsbijstandverzekeringen standaard dekking bieden bij arbeidsgeschillen. Kies dus niet zomaar een rechtsbijstandsverzekering, maar laat u goed adviseren.

Recreatiewoning

Uw recreatiewoning is er om van te genieten. U bent er even helemaal uit. Met een recreatiewoningverzekering houdt u dit vakantiegevoel, wat er ook gebeurt. Ook voor uw recreatiewoning in het buitenland en vakantiehuisjes, strandhuisjes, stacaravans, maar ook voor safaritenten, tenthuisjes, tuinhuisjes en chalets.

Reis & annulering

Gaat u op reis? Sluit dan altijd een reisverzekering af. Kies voor een doorlopende polis als u meer dan 3 weken per jaar weg gaat. Wij spitten alle kleine lettertjes door en helpen u bij het kiezen van de juiste verzekering. Werelddekking, annuleringsverzekering, wintersport, extreme sports, wij houden alles in de gaten voor u.

Schadevrije jaren

Iedereen weet dat goed rijgedrag beloond wordt met schadevrije jaren en dat schade wordt bestraft met het verlies ervan. Maar wat te doen wanneer uw partner uw schadevrije jaren gebruikt en de relatie om welke reden dan ook eindigt?

Uitvaart

Geen zorgen in tijden van emotie is enorm belangrijk. Een goede keuze van verzekeraar en weten wie de uitvaart verzorgt en niet alsnog een aanvullende rekening gepresenteerd krijgen zijn dus cruciaal. Wij nemen uw wensen met u door en zorgen voor een verantwoorde keuze.

Vereniging van Eigenaars

Er zijn verschillende verzekeringen voor Verenigingen van Eigenaars (VvE ‘s). Sommige VvE verzekeringen zijn verplicht en andere zijn optioneel. De bestuurder van de VvE is verantwoordelijk voor het afsluiten van de juiste verzekeringen, maar alleen de verzekeringsadviseur mag hierin adviseren.

Voordeelpakket

Met ons Voordeelpakket Particulieren combineert u naar keuze verzekeringen van meer dan 15 verschillende verzekeraars in één pakket. Zo krijgt u de verzekeringen die het best bij u passen, tegen de beste prijs. Bovendien profiteert u van een pakketkorting tot 10%.
Top